Strona wykorzystuje pliki cookies i wtyczki sieci społecznościowych w celu zapewnienia sprawnego działania strony, analizy aktywności odwiedzających i dostarczania spersonalizowanych reklam. Możesz zarządzać plikami cookies w ustawieniach. Więcej informacji w Polityce prywatności.
Ocena 4,7 (ponad 4000 recenzji) Łatwe przedłużenie i wymiana Ważny przez 12 miesięcy Prezenty dla firm F.A.Q. Punkty sprzedaży Pomoc
Mój Voucher
Ulubione

Warsztaty kuchni indyjskiej w Warszawie


Lokalizacja: Warszawa
Czas trwania całej usługi: 3-4 godziny
Voucher: 1 os.
349,00

Odbierz 34,90 zł w Klubie Lojalnościowym

Wybierz wariant cenowy:
Do koszyka
Cechy oferty:
Cena niższa lub taka sama jak u organizatora Voucher ważny 12 miesięcy od dnia nabycia E-voucher w 1 minutę Łatwe przedłużenie i wymiana

Kurs kuchni indyjskiej to orientalna podróż w głąb kuchni dalekiego wschodu, ale też podróż w głąb siebie i własnego ciała. Przyprawy i zioła kuchni indyjskiej znane są na całym świecie od tysięcy lat, a ich zdrowotne właściwości to tylko początek fenomenu kuchni indyjskiej.

Szkolenie poprowadzi Tapinder Sharma – hindus z Punjab, restaurator, właściciel sieci restauracji indyjskich Ganesh, wegetarianin i pasjonat zdrowej, odpowiednio skomponowanej i naprawdę nieźle doprawionej kuchni. Prywatnie fantastyczny, otwarty, pełen charyzmy i pasji prowadzący, który podczas kursu przekaże Wam nie tylko ogromną wiedzę na temat swojej rodzimej kuchni, ale wprowadzi Was w niesamowity świat kultury indyjskiej.

Prezent zawiera:

  1. Wykład teoretyczny, obejmujący składniki kuchni, filozofię, zasady i tradycje.
  2. Omówienie surowców potrzebnych do przygotowania potraw.
  3. Część praktyczna – przygotowywanie 5 potraw dostosowanych do sezonu
  4. Wspólną degustację przyrządzonych potraw. 

 

Menu poglądowe:

Omlet indyjski

Bread Pakora - smażony chleb z nadzieniem ziemniaczanym

Dhania Chutney (sos ze świeżej kolendry)

Gotowanie ryżu basmati (z finalnym przyrządzeniem Jerra Basmati)

Punjabi Chole – tradycyjne danie punjabskie z cieciorki

Dal Tadka – potrawka z żółtej soczewicy

Mango lassi – napój jogurtowy z mango

 

Miejsce usługi
Miejsce usługi

Instytut Sztuki Kulinarnej, ul. Postępu 5, Warszawa (budynek Skład Bananów) (ShowOnMap)


CloseMap
Czas
Czas

3-4 godziny

Przeznaczenie prezentu
Przeznaczenie prezentu

1 osoba

Rezerwacja
Rezerwacja

Dane kontaktowe do Organizatora widoczne będą na zakupionym Voucherze.

Okres ważności
Okres ważności

12 miesięcy od dnia nabycia

Dodatkowe informacje
Dodatkowe informacje

Wymagana wcześniejsza rezerwacja. Na realizację weź ze Sobą voucher podarunkowy. Przy rezerwacji podaj Organizatorowi numer kuponu. Kurs odbywa się w tygodniu. Zmienić datę kursu można najpóźniej na 5 dni przed jego rozpoczęciem, w przeciwnym razie karta podarunkowa przepada. Wielkość grupy do 18 osób.

Pytania i odpowiedzi

Tutaj możesz zadać pytanie dotyczące prezentu.

Pytanie:
Czy warsztaty sa odpowiednie dla chłopca 13 lat, który już gotuje?
Anna
|
2023-11-14
Odpowiedź:
To świetna okazja, aby poszerzyć swoje umiejętności kulinarne i odkryć nowe smaki kuchni indyjskiej. Dzięki takim warsztatom może rozwijać swoją pasję do gotowania i zdobywać nowe inspiracje kulinarne.
Administrator
Czy ta informacja była dla ciebie pomocna? Tak Nie
Pytanie:
Szanowni Państwo, jakie są terminy kursu oraz lokalizacja. Piotr Kramarczyk
Piotr
|
2021-01-13
Odpowiedź:
Terminy realizacji ustalane są bezpośrednio z Organizatorem, po zakupie vouchera. Natomiast miejscem realizacji oferty jest Instytut Sztuki Kulinarnej, ul. Postępu 5, Warszawa.
Administrator
Czy ta informacja była dla ciebie pomocna? Tak Nie
OPINIE

Prawdziwi klienci. Autentyczne przeżycia. Szczere opinie.