Kuchnia marokańska w Warszawie
Wspaniała kuchnia Maroka to kulinarna mieszanka z wpływami Berberów, Fenicjan, Arabów, Hiszpan, Żydów sefardyjskich i Francuzów. Paleta przypraw, kolorów i wyrazistych smaków. Znane na całym świecie tajiny, podbijająca Polskę i Europę chakchouka, uwielbiane pasty warzywne i wiele innych to tylko zaczątek niesamowitej kulinarnej podróży w głąb kuchni marokańskiej.
Szkolenia poprowadzą Jalil i Dorota Hadrami – szef kuchni wraz ze swoją żoną, specjalistką i pasjonatką kulinariów i kultury Maroka.
W programie:
Marokański chleb na bazie semoliny
Tagine kefta - tagine z mieloną wołowiną i warzywami
Tagine z piersi kurczaka, zielonych oliwek i marynowanych cytryn
Tagine z wołowiną i suszonymi śliwkami
Tagine z dorszem i warzywami
Dodatkowe informacje:
- warsztaty odbywają się w tygodniu, informacje od dokładnych terminach dostępne są u Wykonawcy.
Zostań mistrzem marokańskiej kuchni!

Instytut Sztuki Kulinarnej, ul. Postępu 5, Warszawa (budynek Skład Bananów)

4- 5 godzin

1 osoba

Dane kontaktowe do Organizatora widoczne będą na zakupionym Voucherze.

12 miesięcy od dnia nabycia

Kurs realizowany od poniedziałku do piątku. Na realizację usługi weź ze sobą wydrukowany voucher
Tutaj możesz zadać pytanie dotyczące prezentu.
Inni klienci oglądali również
Podobne prezenty
Więcej propozycji partnera


Prawdziwi klienci. Autentyczne przeżycia. Szczere opinie.